Winters Bos

Na de ijzige kou, kwam er sneeuw. De hoeveelheid hier in Altena was niet enorm, maar wel genoeg om een winterse sfeer te creëren. We hebben een grote hoeveelheid foto’s gemaakt en die in een filmpje gezet. Zo kun jij thuis lekker meegenieten met een kopje koffie of thee.

Sneeuw

Ondanks dat er niet zoveel sneeuw lag bij ons, was het prachtig. Juist dat dunne laagje zorgde voor mooie patronen van bijvoorbeeld straatstenen, plantjes en bladeren die net bedekt waren. Of kijk de grassprietjes en het mos wat er net doorheen piepte. Er was genoeg te zien en dat behoeft deze week weinig woorden.

Naamsbekendheid

Staatsbosbeheer heeft 2024 uitgeroepen tot jaar van het bos en toen we dat lazen dachten we dat wij óns Bos al jarenlang in de spotlights zetten. Dat verdient ons mooie plekje ook. We proberen je het mooie te laten zien en tegelijk nog iets leerzaams te brengen. In de afgelopen jaren is gebleken dat dat ook gewaardeerd wordt.

Zo krijgen we steeds een beetje meer naamsbekendheid. We zijn onder meer te vinden op de websites van:

Alle cultuur Altena
Altenatuur 
Biesboschlinie
Brabants Erfgoed
Fietsnetwerk
Heerlijk wandelen
Puzzeluitje
Visitbrabant

En omdat we een officiële, ingezegende Mariakapel/veldkapel hebben, zijn we ook daarmee te vinden:

Kapellen in Brabant
Mariakapelvinden
Sint Elisabethparochie

En dan natuurlijk via onze sociale media, waarvan je de links onderaan dit artikel kunt vinden. Al met al een lijstje om best trots op te zijn!

Wist je dat je op de foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

En wist je dat we om de dag iets op onze social media zetten van wat we tegenkomen in het Bos? De updates kun je vinden onder het tabblad Foto’s of volg ons op FacebookInstagram of X (Twitter) en blijf helemaal op de hoogte!

8 antwoorden op “Winters Bos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *