Weer geen open dagen dit jaar

Vorig jaar konden de open dagen rond het Pinksterweekeinde niet doorgaan, dat was een behoorlijke tegenvaller. Helaas hebben we ook voor dit jaar hetzelfde besluit moeten nemen. Het Duyls Bos kan de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen, die de regering heeft opgelegd, met zulke dagen niet garanderen.

Voorjaar in het Duyls Bos
Voorjaar in het Duyls Bos

We merken dat de bezoekers het Duyls Bos gemist hebben en dat is wederzijds. De hoop is dat onze poorten binnenkort wel weer open mogen voor bezoekers die alleen of met z’n tweeën komen. Wie weet komen er binnen afzienbare tijd versoepelingen, hou dus vooral de website in de gaten!

Interview op Radio A-FM

Na versturen van een persbericht in verband met het niet doorgaan van de open dagen, werden we benaderd door Michel Pruijmboom van Radio A-FM of we aan een live interview wilden meewerken. Hij wilde door middel van het interview mensen meenemen naar dit bijzondere plekje in Altena, om op deze manier de sfeer van het Bos via de radio overbrengen.

Dat wilden we heel graag natuurlijk, alle reclame voor ons pareltje in Altena is welkom. Hieronder kun je het interview beluisteren.
N.B. De Stichting is opgericht in 2018 en niet in 2019

4 antwoorden op “Weer geen open dagen dit jaar”

  1. Leuk interview, dat wel. Maar laat dit pareltje aub pareltje blijven.
    Dat het er niet te druk wordt na opening vanwege dit interview.
    Ik hoop dat dit gebied alleen bezocht wordt door mensen die de natuur op zijn waarde weten te respecteren.

    1. Wat een lieve reactie van jou Irene, dankjewel! We denken dat het met de drukte wel mee zal vallen, mensen lopen elkaar in ons Bos niet zo snel in de weg. Wij hopen ook op bezoekers die de natuur op waarde weten te schatten en (betalende) vrienden worden van Duyls Bos. Die hebben we namelijk nodig om te kunnen blijven bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *