We mogen weer open!

Hebben jullie de verklaring van demissionair minister de Jonge gehoord? De coronabesmettingscijfers dalen genoeg om de openluchtmusea toe te staan bezoekers te ontvangen. Dat geldt dus vanaf 19 mei ook voor ons, wij zijn zo blij!

Wel een paar regeltjes

Natuurlijk moeten we ons houden aan wat er beslist wordt door de regering, maar dat wachten duurde voor ons toch best lang. Ook voor onze volgers, want met enige regelmaat ontvingen we vragen of het dan toch niet voor een keertje….

Woensdag 19 mei is het dan eindelijk zo ver. Wel zijn er een paar regels waar we ons aan moeten houden. Zo zijn onze bezoekers verplicht te reserveren (max. 2 personen tenzij uit 1 huishouden), een registratieformulier (ivm eventueel bron- en contactonderzoek) in te vullen, moeten wij je wat corona-gerelateerde vragen stellen aan de hand van een checklist en natuurlijk houden we ons aan de 1,5 meter regel. Het reserveren kan ter plaatse en dan volgt ook direct de rest. Het door jou ingevulde formulier bewaren we 14 dagen en we doen verder niets met de daarop ingevulde gegevens.

Niet stilgezeten

Dat we niet stilzitten in het Bos weet je wel als je onze berichten volgt. Maar niet alleen zijn we druk met planten, bomen en beestjes. We moeten ook aan onze PR werken, daarom hebben we een mooie folder laten drukken. Je kunt hem hier al downloaden als je nieuwsgierig bent. Wij zijn er in elk geval trots op.

 

Wij zijn nóg beter te vinden

Jazeker, nóg beter. Want vorig jaar hingen we ons naambord op de poort, dit jaar hebben we gemeente Altena gevraagd of we misschien toeristische verwijzingsbordjes konden krijgen. Dat hebben we speciaal gevraagd omdat de fiets- en wandelroute over de Provincialeweg Zuid loopt (de dijk) en van daaraf het Bos niet te zien is. Ze hangen er sinds vorige week, precies op tijd dus. Dankjewel gemeente Altena, wat een fijn cadeau!

Helemaal tevreden

Wat willen we nog meer, helemaal tevreden zou je denken. Nou, nu we het er toch over hebben…. om eerlijk te zijn willen we graag nog wel meer betalende vrienden. We zijn toch wel aardig wat inkomsten misgelopen het afgelopen jaar. Je kunt ons al vanaf €10,= per jaar ondersteunen. Je zou ons er enorm mee helpen en wij bedenken als bedankje voor onze vrienden elk jaar een leuke verrassing.

Daarnaast zijn we zo vrij om je te wijzen op onze giftenbus die Jan weer voor den dag gaat halen nu we weer open gaan. Dus een kleine hint voor iedereen die ons gemist heeft en voor iedereen die nieuwsgierig is naar dat pareltje in Altena: steun ons alsjeblieft. We hebben jullie gemist, kom je snel eens aanwaaien?

Met jouw vrije gift zijn we blij
Met jouw vrije gift zijn we blij

14 antwoorden op “We mogen weer open!”

  1. Hoi Agnes, wat een heerlijk nieuws. Jullie mogen weer open. Ik houd me aanbevolen. Hoe en waar kan ik me opgeven om te komen.

    1. Je bent vanaf morgen welkom, je hoeft je niet tevoren aan te melden. Je kunt komen wanneer het jou schikt en wanneer de poort open is (aanstaande vrijdagmiddag zijn we dicht). Tot ziens ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *