Wat was het gezellig

De open dagen liggen weer achter ons en wat was het gezellig. Het mooie weer deed veel goed, we hadden echt groot uitgepakt en jullie kwamen met zo velen!

Daar doe je het voor

Zoveel bezoekers, jong en oud, met interesse en enthousiaste reacties, daar doen we het voor. Een veelgehoorde uitspraak die elk jaar weer de boventoon voert is: ‘Ik kende het niet, kom hier vaak langs, maar nooit geweten.’ En dan glimlachen wij en nemen ze mee op een rondleiding waar we de verhalen vertellen die overal achter steken. Wist je trouwens dat je ook met een groep kunt reserveren voor een rondleiding? We hebben de afgelopen jaren uiteenlopende groepen gehad; van familie-uitjes, vriendengroepen, kerkgezelschappen en kinderfeestjes tot bedrijfsuitstapjes en fotoclubs. Daarvoor vragen we een vrije bijdrage en is koffie/thee/fris mogelijk.

Voor wie niet kon komen

Voor de mensen die, om welke reden dan ook, niet konden komen hebben we een film gemaakt van alles wat je gemist hebt. We hebben ruim 5 weken geploeterd, getimmerd, gewied, geschoffeld, gepoetst, behangen en ingericht en het resultaat mocht er zijn. Veel dank aan al onze vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het op tijd klaar was en die bezoekers van uitleg voorzagen en bijdroegen aan het soepel verlopen van 3 drukbezochte open dagen vol Brabantse gezelligheid!

Roel van Zeelst

In de film zag je prachtige oude bromfietsen voorbij komen. Die mochten we lenen van eigenaar Roel van Zeelst uit Nieuwendijk. Hij heeft een hele verzameling oude brommers en racemotoren en reist door Nederland om die te showen op evenementen. De Lely driewieler (een invalidenbrommer, of zeg maar een ouderwetse scootmobiel) uit 1959 was een echte blikvanger. Er is een Youtube-filmpje waar te zien is hoe hij ermee rijdt.

Zijn verzameling kan nog uitbreiding gebruiken, dus heb je iets voor Roel? Lees dan onderstaande flyer.

Wist je dat je op de foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

6 antwoorden op “Wat was het gezellig”

  1. Jammer dat wij er niet konden zijn, maar de film maakt veel goed. Ziet er allemaal weer prachtig uit!

  2. Weer een geweldige weergave van alles wat er te zien is

    in het Duyls Bos.

    Netjes opgeruimd en veel gesorteerd; hard gewerkt allen!

    Ik zal snel komen kijken hoor!

    1. Dank voor je complimenten Nelly. Als je de kamer en keuken uit de jaren ’50 nog wilt zien, moet je niet te lang wachten. Die worden over een paar weken weer afgebroken 👀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *