Vriendelijk dank

Vrienden zijn belangrijk voor het Bos. Wij zijn namelijk een stichting zonder winstoogmerk en bestaan van giften van mensen die we onze vrienden noemen. Elk jaar bedenken we iets voor diegenen die ons dat jaar financieel ondersteund hebben en nodigen ze dan uit voor onze vriendendag. Intussen is de uitslag van de Rabobank Clubsupport ook binnengekomen, dankzij vriendelijke mensen die op ons stemden.

Vriendendag

De jaarlijkse vriendendag was dit jaar op 8 oktober en we hadden bedacht om onze vrijwillige bakkers Marcel en Jaap te vragen of ze brood wilden bakken in ons bakhuis. Marcel is bakker in Raamsdonksveer en had ook al meegedaan met de workshop bakken waarmee het bakhuis werd ingewijd vorig jaar. Jaap was bakker bij zijn familiebedrijf Manschot, maar vliegt nu de hele wereld over voor een bedrijf in bakkerijmachines. Bakkerij Manschot in Almkerk is beëindigd en daarvan hebben we alle bakvormen en aanverwante bakartikelen gekregen die je nu in het bakhuis kan bekijken.

Jaap zijn baas heeft heel vriendelijk pizzadeeg en beleg gesponsord, zodat er ook pizza’s gebakken konden worden om te proeven. Belangrijk daarvoor was dat de oven erg warm gestookt moest worden, meer dan 300ºC. Dat vond Jan best spannend, maar de oven stond roodgloeiend en heeft zich prima gehouden.

De pizza’s waren lekker, het brood smaakte heerlijk, het weer werkte mee, dus al met al een goede vriendendag. Wil je nou ook vriend worden? Dat kan al vanaf €10,= per jaar, meld je aan, wij zijn er blij mee!

Rabobank Clubsupport

Het wachten op de uitslag van de Rabobank Clubsupport actie duurde lang en was spannend. Maar wat hebben jullie ons weer blij gemaakt! Vorig jaar ontvingen we dankzij jullie stemmen €497,47 en dit jaar zijn 104 mensen zo vriendelijk geweest om hun stem aan het Duyls Bos te gunnen. Het uiteindelijke bedrag wat we krijgen voor ons bloesembos op Noord, is geworden…… tromgeroffel….. €915,45!! Dus Rabobank en stemmers, onze dank is heel groot.

Rabobank clubsupport uitslag 2022
Rabobank clubsupport uitslag 2022
Rabobank clubsupport doel en uitslag 2022
Rabobank clubsupport doel en uitslag 2022
Rabobank clubsupport 2022 dankjewel
Rabobank clubsupport 2022 dankjewel

Wist je dat je op de kleine foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

8 antwoorden op “Vriendelijk dank”

 1. Geweldig nieuws hoor over de plannen en weer veel werk!
  Heel fijn het grote bedrag te ontvangen van de RaboBank. Kan goed gebruikt worden!
  Succes met alles !!

 2. Tof, dat clubsupport zoveel opgeleverd heeft!
  Het wordt vast een heel mooi bloesembos.
  Trouwens, de broodjes en pizza’s zagen er heerlijk krakend vers uit
  op het filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *