Snuffelmarkt

Misschien had je het al gezien in onze Agenda: op zaterdag 16 april is er een snuffelmarkt in ons Bos! Tussen 09.00u en 12.00u ben je welkom. Het is de eerste keer dat we zoiets organiseren en het belooft leuk te worden. We hebben veel spullen verzameld die uiteen lopen van brocante, boeken en plantenstekjes tot veel gebruikte en soms zelfs nieuwe hebbedingen. Een echte snuffelmarkt dus.

Doorkijkje
Doorkijkje

De opbrengst wordt gebruikt om het onderhoud van de diverse gebouwtjes in het Bos te bekostigen. Het museumhuisje, bakhuis, schoenmakerij, boerenhoek en de veldkapel moeten tenslotte een plaatje zijn voor het Bos en onze bezoekers.

Parkeren

De auto kun je op deze ochtend parkeren aan de Midgraaf, toegang is dan via de Hillse kade. We zetten een banner neer zodat je het goed kunt vinden. Voor fietsers, voetgangers en mensen die slecht ter been zijn is de poort aan de Duijlweg geopend.

Poort Midgraaf naar de Hillse kade
Poort Midgraaf naar de Hillse kade
Contant of pinnen

Je kunt je aankopen contant afrekenen of pinnen door een QR-code te scannen met je mobiel en daarna het te betalen bedrag in te vullen.

Noteer je ook alvast onze open dagen in je agenda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *