Sneeuwklokjesweekend

Onverwacht tussendoor een mail uit het Bos, want het is zover! Vanmorgen hebben we overlegd, de sneeuwklokjes bekeken en het weerbericht gecheckt. De planning is wat kort dag, maar we hadden je al voorzichtig ingeseind…. 17 en 18 februari, komend weekend dus, hebben we ons sneeuwklokjesweekend gepland. We hebben het snel in de agenda gezet en persberichten rondgestuurd, maar jij bent nu een van de eersten die het weet!

Kom je aanstaand weekend ook even langs? Je kunt over de gebaande paden lopen maar ook rond de plas en daar is het wat modderig. Dus neem je camera mee en trek stevige schoenen aan. De poort aan de Duijlweg staat open tussen 11 en 16 uur.

Wist je dat je op de foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

En wist je dat we om de dag iets op onze social media zetten van wat we tegenkomen in het Bos? De updates kun je vinden onder het tabblad Foto’s of volg ons op FacebookInstagram of X (Twitter) en blijf helemaal op de hoogte!

2 antwoorden op “Sneeuwklokjesweekend”

    1. Jammer inderdaad Annie. We zijn buiten dit weekend gesloten tot april. Er komt over een paar weken nog wel een sneeuwklokjes filmpje op de website, zo kun je toch meegenieten 🌿

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *