Sint in het Bos

Als je het Sinterklaasjournaal gevolgd hebt weet je vast wel van de tegenslagen van de Sint. De grootste was wel dat de pakjesboot gezonken was. Maar wat haast niemand weet is dat de Sint zijn paard Ozosnel nog even kwijt was….. en waar moest hij nou gaan zoeken.

Sint te voet

Sint liep over de Duijlweg vanaf Dussen waar hij in het kasteel logeerde. Zonder paard en zonder pieten, hè wat gek. Nou bleek dat een van de pieten Ozosnel ergens te logeren had gebracht en Sint wist niet waar. Dus kwam hij zoeken in het Bos waar hij Jan tegenkwam. Helaas moest de Sint nog verder gaan zoeken, want bij ons was zijn paard niet. Wij vonden het al met al heel bijzonder en zijn blij dat het is vastgelegd.

Om precies te zijn heeft Stichting Winterfeesten Almkerk het gefilmd. Het stukje wat wij toegestuurd kregen en mogen laten zien is onderdeel van hun grote Sinterklaasfilm. Het is leuk dat wij er een rolletje in mochten spelen en dat we het mogen delen met onze volgers, dankjewel! Voor iedereen een fijne pakjesavond gewenst.

9 antwoorden op “Sint in het Bos”

  1. Leuk, tevens een goede reclame voor het Duyls bos. Zou Jan de waarheid overigens wel spreken over het paard ? Kheb hem overigens nog nooit op een leugentje betrapt.

  2. Ik heb het idee, dat duimpje op echt niet goed werkt !!
    Soms wordt het getal lager !! En je kunt ook smokkelen…..meerdere keren verhogen.

    1. Je hebt helaas gelijk Jan, sommige mensen hebben last van dat probleem. Het ligt aan het programmaatje en ik kan er jammergenoeg niets aan doen. Het smokkelen lijkt inderdaad zo maar uiteindelijk telt er maar eentje. Excuses voor het ongemak 🙄

  3. Wat leuk dat sinterklaas het Duylse bos ook weet te vinden. Goeie reclame voor het prachtige en unieke bos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *