Rabobank Clubsupportactie

Zoals we een paar weken geleden al lieten weten, mogen we ook dit jaar weer meedoen met de Rabobank Clubsupportactie. Daar zijn we heel blij mee, want de vorige keren hebben jullie met velen op ons gestemd!

Wat houdt het in

Wat houdt de Rabobank Clubsupportactie in, dat vertellen we je graag. De Rabobank is een coöperatie en heeft daarom leden. Ze investeert een deel van de winst in clubs en verenigingen. Wie mee wil dingen schrijft zich in en er wordt bekeken of je in aanmerking komt. Daarna kunnen de leden van de Rabobank stemmen op de clubs in hun regio.

Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter het bedrag wat uitgekeerd wordt. Alleen als lid mag je meestemmen welke maatschappelijke initiatieven in jouw regio ondersteund gaan worden. Heb je wel een Raborekening maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo app of via Rabo online bankieren.

Wat gebeurt er met het geld

Vorig jaar was het geld bestemd voor een bloesembos op Noord, we ontvingen  €915,45. We hebben voor dat project ook nog €338,26 ontvangen van basisschool d′Uylenborch uit Almkerk in het kader van een groen goede doelen project van de gezamenlijke kerken in Almkerk. Wat een mooie bedragen! Het voorwerk is gedaan, maar de aanplant is nog niet gerealiseerd want daar is best een bedrag voor nodig. De plannen worden uitgewerkt en hopelijk kan er in november gestart worden met een deel van de aanleg. Voor nu ligt er al wel een mooi grasland te wachten op de aanplant.

En dit jaar gaat het naar….

Zoals je weet heeft het Bos de bezoeker veel te bieden op natuur- en cultuurhistorisch gebied. Er zijn allerlei gebouwtjes die o.a. een bakhuis, een schoenmakerij, boerenhoek en winkeltje huisvesten. Al deze gebouwtjes hebben dringend onderhoud nodig om voor onze bezoekers aantrekkelijk te blijven. Ook het toiletgebouwtje is aan vernieuwing toe, dat is van belang omdat we steeds meer bezoekers mogen verwelkomen. Het is een kostenpost die wellicht niet aantrekkelijk klinkt, maar alles er wel aantrekkelijk uit zal laten zien als het werk gedaan is!

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem dan via de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport (zoek op Duyls Bos), je kunt van 4 t/m 24 september stemmen. Alvast hartelijk bedankt!

Wist je dat je op de foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

En wist je dat we om de dag iets op onze social media zetten van wat we tegenkomen in het Bos? De updates kun je vinden onder het tabblad Foto’s of volg ons op FacebookInstagram of Twitter en blijf helemaal op de hoogte!

2 antwoorden op “Rabobank Clubsupportactie”

  1. Omdat ik geen rekening bij de RaBo heb kan ik helaas niet stemmen.
    Maar graag wens ik u succes!

    Mvg,

    Sandick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *