Rabobank Clubsupport

We willen je even laten delen in onze blijdschap. Waarvoor? Lees snel verder over de uitslag van Rabobank Clubsupport.

Rabobank Clubsupport

Een aantal weken geleden vroegen we je om op ons te stemmen voor Rabobank Clubsupport. Dat kon alleen als je lid bent van de Rabobank (kost niets) in ons geval van regio Altena Bommelerwaard en er waren nog veel meer gegadigden die naar een stem dongen. Dit jaar deden er 403 clubs mee en konden 6133 leden hun stem uitbrengen op clubs van hun keuze. Een stem per club, 3 stemmen totaal.

De uitslag is bekend
De uitslag is bekend
Welkome gift

Zoals je hoogstwaarschijnlijk weet zijn wij een stichting zonder winstoogmerk. Dat betekent dat we geen winst maken en afhankelijk zijn van subsidies en giften. Op onze vrienden, die ons vanaf 10,= per jaar ondersteunen, zijn we dan ook erg zuinig.

Meedoen met Rabobank Clubsupport was voor ons best spannend, er deden namelijk ook veel sportclubs en bekende sociaal-gerichte stichtingen mee.  Maar wat zijn we blij verrast, jullie hebben echt met velen op ons gestemd!

En het bedrag is....
En het bedrag is….

Het is een grandioos bedrag geworden: €497,47, waarvoor we jullie heel, heel hartelijk bedanken. Kijk snel het filmpje wat we ontvingen van de Rabobank waar op het einde het bedrag wordt onthuld! Klik daarvoor op de foto hierboven.

5 antwoorden op “Rabobank Clubsupport”

  1. Zoo! Gefeliciteerd, dat is zeker een mooi bedrag, in het begin toen ik heb gestemd stonden er nog maar weinig stemmen op, maar ik ben blij voor jullie met dit mooie bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *