Over een blad en bladeren

De bladeren komen weer aan de bomen en struiken en dat gaat hard. De lente zorgt voor veel activiteit, ook op toeristisch gebied. Er verscheen een blad waar het Bos paginagroot in staat, zo leuk of beter gezegd keigaaf!

Het Bos in een glossy

Keigaaf Brabant is een toeristisch platform voor inwoner en toerist. Misschien ben je het al eens tegengekomen op Facebook of andere sociale media. Ze zijn heel actief en promoten bijzondere plekjes en leuke uitjes in onze mooie provincie. Onlangs hebben we het Bos ook op hun website aangemeld en we werden enthousiast ontvangen. We kregen zelfs een hele pagina in hun blad, en schreven een stukje voor de glossy editie lente/zomer 2022. Wat een mooie verrassing was dat! Je kunt de glossy tegen verzendkosten toe laten sturen of kijken bij welke ophaalpunten je er gratis eentje kunt ophalen.

Lees hier het artikel op de pagina over het Duyls Bos.

Bladeren

Bladeren verschijnen aan steeds meer bomen en struiken deze maand en dat gaat hard. Het mooie weer van de afgelopen maand heeft daar natuurlijk aan bijgedragen. In het Bos staan vele soorten bomen en struiken en het is leuk om te kijken hoe de knoppen zich ontwikkelen. Kijk je mee? Op onderstaande foto’s zie je de bladeren boven en onder met een verschil van 12 dagen.

Wist je dat je op de kleine foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken? 

6 antwoorden op “Over een blad en bladeren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *