Open dagen staan voor de deur

Onze jaarlijkse open dagen staan weer voor de deur. Het hele Pinksterweekeinde van 27 t/m 29 mei kun je komen genieten van alles wat we uit de kast (en van de zolders) gehaald hebben.

Pinksterweekeinde

Het is een traditie, en hopelijk ook intussen een begrip, dat we tijdens het Pinksterweekeinde onze jaarlijkse open dagen houden. Normaal zijn alle dingen in het Bos al een bezienswaardigheid op zich, maar tijdens de open dagen gaan we wel 3 stapjes verder!

Dit jaar is het thema ‘De gemoedelijke jaren ’50 en ’60’ en daarvoor hebben we een complete kamer en keuken gebouwd en ingericht. Daarnaast zijn er nog collecties te zien zoals pijpenrekken, gehaktmolens, oud keukengerei, alles rond de weck, peper- en zoutstellen, branders, kruiken, sigarenblikken, een foto-expositie van de Afgedamde Maas bij zonsopgang enzovoort. We hebben zelfs een oude motor te leen van een verzamelaar en er zijn alle 3 de dagen rondleidingen om 11 uur en om 13.30 uur. Daarbij kan iedereen aansluiten om naar de verhalen en wetenswaardigheden te luisteren. Je kunt vanzelfsprekend ook gewoon zelf ronddwalen en genieten van alles om je heen. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt?

Verdere informatie

We zijn van 27 t/m 29 mei geopend tussen 10 en 16 uur. De toegang is gratis, al zijn we wel blij wanneer je iets in onze giftenbus wil doen. Er staat een QR-code op, dus met je smartphone betalen is ook mogelijk.

Er is ook een hoek waarin we oude blikken en diverse boeken verkopen en een tafel vol stekjes die een nieuwe eigenaar zoeken tegen een klein bedrag.

Op deze dagen is parkeren voor automobilisten langs de Midgraaf en de ingang via de poort daar. Fietsers, wandelaars en mensen slecht ter been kunnen via de poort aan de Duijlweg komen. Er staan banners, dus de ingangen zijn duidelijk herkenbaar.

Meer informatie hoor je in het radio-interview met Kevin Rijken op Radio A-FM.

Wist je dat je op de foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *