Open dagen! Kom je kijken?

Deze keer laten we je gewoon wat mooie plaatjes zien uit het Bos. We willen je daarmee verleiden om tijdens het aankomende Pinksterweekeinde op onze open dagen langs te komen, zodat je het zelf kunt bewonderen.

Open dagen

De open dagen kunnen na twee Corona-jaren eindelijk weer plaatsvinden, het wordt de negende keer. Het thema dit jaar is ‘Feest der herkenning’ en als je al eens in het Bos geweest bent, kun je je daar wel een voorstelling van maken. Deze keer hebben we diverse bijzondere exposities en er is ook iets nieuws. Daarvan lichten we een tipje van de sluier op met onderstaande foto.

Het Boswinkeltje
Het Boswinkeltje
En wat nog meer

En wat nog meer, tja wat niet eigenlijk. Ons Duylshûske, de schoenmakerij, de boerenhoek, het bakhuis, de devotiehoek, de Mariakapel, de vitrines, Noord en Zuid en niet te vergeten het vele groen. Want de doorkijkjes, de struinpaadjes, de uitbundig bloeiende bloemen, de schapen en de watertjes zijn een deel van de charme.

Informatie

Het Bos biedt genoeg om fijn rond te dwalen, kom je ook op 4, 5 of 6 juni? We zijn op die dagen open tussen 10 uur en 16 uur en er is om 11 uur een rondleiding waarbij je kunt aansluiten. Belangrijk: auto parkeren in de Midgraaf, toegang via de Hillse kade. Je hebt het eerste stukje mooie natuur dan al te pakken voor je in het Bos bent. Mensen die slecht ter been zijn of met de fiets komen, kunnen via de poort aan de Duijlweg. Er staan banners, dus het is niet te missen.

De toegang is gratis maar mocht je een gift willen doen dan hebben we een giftenbus staan. Je kunt natuurlijk ook vriend van het Bos worden.

Giftenbus
Giftenbus

Wist je dat je op de kleine foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken? 

10 antwoorden op “Open dagen! Kom je kijken?”

 1. Geweldig mooi alles weergegeven!
  Ik kom hoogstwaarschijnlijk met
  Pinksteren kijken naar de vele veranderingen/nieuwe toegevoegd moois!!
  Vr groeten Nelly

 2. Wederom een prachtige reportage Agnes. Het nodigt als het ware gewoon uit om naar het bos te komen. Wat de “duimpjes” betreft: de ene keer lukt het wel, de andere keer gaat er juist een duimpje af. Dus ben ik maar voorzichtig met de duimpjes.

   1. Maar 1 keer klikken op het duimpje, per artikel doe je het voor een tweede keer dan haal je, je duim weer terug!

 3. Wat fijn, dat alles weer door kan gaan en als het weer nu ook nog meezit dan kan dat weekend niet meer stuk!
  Ik wens jullie een goede voorbereiding de komende week.

  1. Koffie, thee of fris hebben we Annie, met een koekje ☕️🫖 Je kunt natuurlijk wel een zelf meegebracht broodje opeten bij ons. Leuk als we je mogen verwelkomen op onze open dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *