Onverwacht bezoek

Vandaag waren er onverwachte bezoekers in het Bos. Toen Jan en Jenny arriveerden ontdekten ze 2 kittens. Ze zaten bij de poort, een zwart met wit en eentje rood, zo’n 7 á 8 weken oud en maar piepen. Die zijn natuurlijk uitgezet dachten ze meteen,  want wat doen zulke kleintjes langs de Duijlweg en wat moet je ermee?

Daarom is Dierenambulance Altena gebeld, welke al heel snel kwam. Het rode katje was al gevangen, maar ontsnapte tijdens overzetten naar de bench weer. De zwart/witte kwam op de brokjes af die de dame van de Dierenambulance bij zich had. Uiteindelijk heeft ze de rode met een net kunnen vangen. Dankjewel Dierenambulance Altena, jullie doen goed werk!

De katjes gaan naar het dierenasiel om nagekeken te worden en op een baasje te wachten. Het waren echt schatjes, gewend aan mensen.  Onbegrijpelijk dat mensen zulke weerloze diertjes uitzetten; breng ze naar het asiel of zoek een baasje als je er zelf niet (meer) voor kunt zorgen.
Mocht je interesse hebben in 1 van deze dotjes, kijk dan op de Facebookpagina van de Dierenambulance.

Toevoeging maandag 1 juli:
De kittens hebben veel losgemaakt, ze hebben vandaag zelfs het AD Rivierenland gehaald! Klik voor het uitgebreide artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *