Nóg meer kittens

Breaking news! Wéér kittens gevonden in het Duyls Bos!
Waarschijnlijk zijn het broertjes/zusjes uit hetzelfde nestje als de afgelopen zondag gevonden kittens. Maandagavond zag Jan ze lopen, dinsdag met hulp van langsfietsende scholieren gevangen en de Dierenambulance gebeld. Die konden niet komen, hun advies: zelf naar Rijswijk komen brengen of laat ze anders maar weer los. Aangezien Jan niet in het bezit is van een auto, heeft hij ze (tijdelijk) losgelaten.

Woensdagochtend heeft Agnes ze gevangen en naar Dierenambulance Rijswijk gebracht. Daar konden ze niet opgenomen worden, dus zijn heeft zij ze naar Stichting Dierenasiel Gorinchem gebracht, waar ze liefdevol opgenomen zijn. Vrijdag worden ze nagekeken door de dierenarts en kunnen we bellen hoe het met ze gaat, dus dan kun je hier de update lezen.

Zoals iedereen weet wordt het Dierenasiel vooral in deze periode overspoeld met dieren, dus als je een dier wil gaan aanschaffen zou ik zeggen, kijk daar eerst eens. Alle dieren verdienen tenslotte een gouden mandje!

Wat betreft de kittens van zondag: de zwart/witte van afgelopen zondag doet het heel goed, maar de rode is helaas overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *