Moois op Noord en Zuid

Er is zoveel te zien in het Bos en op onze percelen Noord en Zuid. Genieten met een hoofdletter is het! Iedereen die al eens geweest is zal dat volmondig beamen. Heb jij het Bos al kunnen vinden? Sinds deze week is het Bos beter vindbaar geworden langs de Duijlweg. Er hangt namelijk een pvc-doek met onze naam op het hek, zodat niemand meer voorbij rijdt zonder te weten wat er achter dat hek zit.

Denk je nu wat is dat voor een raar plaatje? Dat is een zogenaamde QR-code. QR staat voor Quick Response, wat snel antwoord betekent. De meeste camera’s in mobiele telefoons kunnen zo’n code moeiteloos scannen. De code die je hier ziet, stuurt je direct naar onze website, handig hè?! Probeer het maar eens uit.

Moois op Zuid

Op Zuid staan prachtige schermbloemen te wuiven in de wind. Herken je de gele venkel? De witte schermen zijn van het groot akkerscherm. Beide zijn dit voorjaar gezaaid en staan aan de rand van het akkerbloemenveld. De insecten bezoeken ze graag, maar wij zaaiden ze ook voor het mooi.

Moois op Noord

En zoals we je al hebben beloofd, de mooie zonnebloemen van Noord. Gelukkig zijn de foto’s net op tijd gemaakt, want na storm Francis van afgelopen woensdag is het veldje veranderd in een slagveld. Erg jammer, maar ook dat is de natuur. En of ze nu geknakt over het veld hangen of fier rechtop staan, de vogels en de insecten geven daar niet om. Ze worden nog steeds gretig bezocht, dus mogen ze voorlopig blijven liggen/hangen/staan op Noord.

Wat betreft de pompoenen, dat artikel zie je binnenkort. Binnen een aantal weken hebben we nieuws in verband met de pompoenenoogst en in het bijzonder voor onze vrienden. Ben je nog geen vriend? Pak dan nu je kans, al vanaf €10,= per jaar steun je het Bos en ligt er ook voor jou een aardigheidje te wachten binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *