Lentebodes

De lente is begonnen en strooit met cadeautjes, ook in het Bos! Alles begint te groeien en te bloeien, de natuur komt naar ons toe. Gelukkig hoeven we geen 1,5 meter afstand te bewaren bij de bomen en de bloemen of bij onze schapen. Weet je trouwens dat er meerdere keren per week foto’s toegevoegd worden op de website? Ze worden doorgezet via ons Instagramaccount.

We willen jullie even wat cadeautjes brengen namens de lente, dus ben ik in overleg toch naar het Bos geweest afgelopen week om foto’s te maken en even te genieten. Met die minimaal 1,5 meter afstand tussen Jan, Jenny en mij zat het wel goed daar. Het deed me wel meteen denken aan het bosbad wat ik toch wel miste. Voor iedereen is, zolang dat nog mogelijk is, bewust de natuur ingaan helend in deze crisistijd. Heb je die mogelijkheid niet, kijk dan hier naar alle moois en waan je even in het Bos waar alles opeens weer heel normaal lijkt.

Zie je de vleugelnoot die heel decoratief zijn bladknoppen ontvouwt, of de vele soorten wilgenkatjes, die korenbloem en margriet die op Zuid nog steeds dapper staan te bloeien, de lieveheersbeestjes die opeens overal weer te zien zijn, het prachtig gekleurde longkruid en de supervroege pinksterbloem….. tjonge het moet tenslotte nog Pasen worden…. zoveel te zien en dankbaar te zijn dat de natuur ons lentebodes stuurt als lichtpuntje! Klik op de foto’s dan komen ze in groot formaat langsschuiven.

Wij wensen je veel momenten met lichtpuntjes in deze moeilijke tijd, met elkaar moeten we hier doorheen. Pas op jezelf en op elkaar!

2 antwoorden op “Lentebodes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *