Historisch album en Boswandeling

Mensen uit Almkerk weten vast direct waar het over gaat, voor alle anderen leggen we het even uit. De Albert Heijn (franchise)winkel in Almkerk gaf afgelopen december voor de tweede maal een historisch album uit en wij kregen er ook een plaat(s)je in.

Historisch album

Al in mei werden we benaderd om foto’s in te sturen voor het tweede historische album. Daar gingen we even voor zitten. We stuurden 9 foto’s waar we het Bos mooi op vonden uitkomen, zo hadden ze keus genoeg. Misschien heb je ze al weleens voorbij zien komen in een van onze artikelen.

Grote eer

We werden vervolgens gevraagd of het ook mogelijk was om een filmpje sturen, want dat zou dan via een QR-code bekeken kunnen worden. Daarvoor maakten we speciaal een promotiefilmpje met een zomerse wandeling door het Bos. Later bleek dat er in het hele boek maar twee QR-codes stonden, dus dat was een grote eer. We kregen leuke reacties op het filmpje, maar willen het nu voor ons eigen publiek ook online zetten.

Plaatjes sparen

Het boek is in december op alle adressen in de dorpen Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk, Uppel en Waardhuizen bezorgd, de vroegere gemeente Almkerk. Mensen konden bij de boodschappen plakplaatjes sparen om het boek mee te vullen. Tot onze verbazing, en die van de makers van het boek, stond er bij het Bos een foto die van onze socials kwam en die in dit geval het Bos geen recht deed, jammer maar helaas. Toch vonden we het erg leuk om vereeuwigd te zijn in zo’n collectorsitem, dus dankjewel AH Almkerk!

Wist je dat je op de foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken?

2 antwoorden op “Historisch album en Boswandeling”

  1. Terechte aandacht voor jullie mooie plek! Almkerk beelden leuk voor ons waar wij als jong stel 9jaar woonde aan de Uppelse dijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *