Groene oase

Het weer, wie heeft het er niet over deze zomer. Door Corona is ons al zoveel door de neus geboord en nu nog zo’n flutzomer is wat je hoort.  Maar volgens de deskundigen is deze zomer helemaal zo slecht nog niet, lees maar wat meteoroloog William Huizinga er over vertelt.

Groene oase

Het gevolg van de, voor ons gevoel, vele regenbuien en lage zomertemperatuur is wel dat de natuur weer bijkomt van de hitte en droogte van de afgelopen jaren.  En gelukkig is de grondwaterstand in een groot deel van Nederland ook weer aangevuld tot normaal. We moeten er toch niet aan denken dat er (grond)watergebrek komt in ons kikkerlandje! Hoe moet het dan met de natuur? Hopelijk worden mensen zich steeds meer bewust van de invloed die ze zelf hebben op het wel en wee van de natuur.

In het Bos doen we in elk geval ons best om zo bewust en natuurlijk mogelijk met ons groene plekje om te gaan. Daarom is het nu echt een groene oase geworden. Alles is hoger, groter en groener dan vorig jaar, dus soms verdwijnen we haast tussen de bladeren. Vind je het er niet schitterend uitzien? We nemen je weer eens even mee op een klein rondje langs de groene weelderigheid midden in het Bos. Kijk je mee?

Nieuwsbrief

Weet je dat je je kunt abonneren op onze nieuwsbrief? Dan ben je altijd direct op de hoogte wanneer er een nieuw artikel verschijnt. Wij vinden het leuk wanneer je ons volgt!

Hopplukkers gezocht

Heb je het vorige artikel gelezen? En wil je ons mee komen helpen op zaterdagmorgen 18 september? Geef je op via mail, hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt!

Hopbellen 17 augustus
Hopbellen 17 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *