Ontsteken Wereld Vredesvlam in Duyls Bos

Datum: 14 juni 2024
Tijd: 15:00
Locatie: Duijlweg Almkerk

Henk van Noorloos uit Andel, (bekend als o.a. running painter, het bouwen van een sloep met zijn leerlingen van het Willem om mee naar Altena in Duitsland te varen, de houten fiets en ga zo maar door), heeft iets nieuws bedacht en gevraagd of het Duyls Bos daar aan mee wil werken. Vanaf 14 juni gaat de Wereld Vredesvlam 24/7 branden bij ons in de Theresiakapel.

Wereld Vredesvlam in de Theresiakapel
Wereld Vredesvlam in de Theresiakapel

Je wordt bij deze uitgenodigd om, samen met bestuursleden van World Peace Flame Organisation, bij het ontsteken van de Wereld Vredesvlam in de Theresiakapel aanwezig te zijn. Dat zal zijn op zaterdag 15 juni om 15.00 uur.

Henk fietst 1000 km langs de Maas en zal als slotstuk de WPF in Rotterdam ophalen om deze per fiets naar Almkerk te brengen. De fietstocht is online te volgen via deze link. Je kunt ook met samen Henk het laatste stuk samen naar het Duyls Bos fietsen, hoe mooi zou dat zijn. Start daarvan is om 14.00 uur vanaf de Zijhof aan de Julianastraat 24 in Andel. Laten we een bijzondere gebeurtenis maken van het ontsteken van de Wereld vredesvlam in Altena.

Het hele verhaal vind je hieronder:

Wereld Vredesvlam in de Theresiakapel