Bijna is het zover

Het is bijna zover, aanstaand Pinksterweekeinde zijn onze open dagen. Had je ons evenement al in je agenda gezet? Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni zijn we tussen 10 en 16 uur geopend.

Feest der herkenning

Er is altijd wel veel te zien bij ons, maar nu helemaal. Ook een aantal nieuwe (blijvende) dingen waarvan we een tipje opgelicht hebben in ons vorige artikel. Maar zeg nou zelf, het Duylhûske alleen is al de moeite waard. Ons museumhuisje bevat veel dingen van vroeger, brengt herinneringen boven en ontlokt veel oh’s en ah’s bij bezoekers. Het thema dit jaar is ‘Feest der herkenning’, om nóg meer herinneringen op te halen.

Belangrijke info

Wat van belang is wanneer je komt, is de parkeerinformatie.
Voor automobilisten: Langs de Duijlweg mag tijdens de open dagen niet geparkeerd worden, er staan verbodsborden! Je kunt parkeren langs de Midgraaf en dan via de poort aan de Hillse kade naar binnen.

Kom je lopend, met de fiets of ben je slecht ter been dan mag je via de poort aan de Duijlweg komen. Bij beide poorten staat een banner, dus het is niet te missen.

Dagelijks is er om 11 uur een rondleiding met weetjes en verhalen waarbij je kunt aansluiten. De toegang is gratis, maar een gift in de giftenbus is altijd welkom.

Giftenbus
Giftenbus

Wist je dat je op de kleine foto’s kunt klikken om ze groter te bekijken? 

8 antwoorden op “Bijna is het zover”

 1. Staat genoteerd. We komen graag weer even – of wat langer – kijken.
  Meteen een compliment voor de artikelen die je zo trouw verzendt.

   1. Oeps, helaas kan ik op deze dagen niet komen.
    De site hou ik goed id gaten op openingstijden.
    Ook rustiger op gewone dagen.
    Fijne Pinksterdagen,

    lieve gr.

    Irene de Graaff

 2. Ik heb gisteren (2e pinksterdag) erg genoten. Heb alles goed kunnen bekijken doordat het niet te druk was. Na ruim twee jaar ziet alles er weer mooier uit. Mooie oude spullen, maar geen ‘oude rommel’! Alles keurig ingericht. Mijn complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *