Alles is anders

Alles is anders, dat slaat op veel dingen in deze tijd van het Coronavirus. Maar het slaat ook op vroeger en nu: alles is anders, sneller, gemechaniseerder, gehaaster, moderner…… je kunt je afvragen of de mens daardoor gelukkiger is geworden.

In het Bos hebben we de afgelopen 8 jaar tijdens het Pinksterweekeinde open dagen georganiseerd om onze bezoekers te laten zien hoe het vroeger was, maar ook dát is anders dit jaar. Geen open dagen, maar wél een kijkje in het Duylhûske in het hart van het Bos. Jan vertelt in het filmpje hoe dat huisje geworden is tot wat het nu is. Kijk je mee? Dan ben je met Pinksteren toch een beetje in het Bos geweest, ook al is het op afstand.

Word jij onze vriend?

We vinden het om meerdere redenen jammer dat we onze geplande evenementjes niet kunnen organiseren; zoals je zult begrijpen hebben we daardoor ook geen inkomsten en geen vrienden kunnen werven. Daarom via deze weg een oproep om te overwegen of je ons financieel zou willen steunen door vriend te worden. Dat kan al vanaf €10,= per jaar en we bedenken elk jaar een extraatje voor onze vrienden!

4 antwoorden op “Alles is anders”

  1. Bedankt voor het leuke filmpje. Inderdaad jammer dat er dit jaar geen open dag is!! Had ik misschien weer een mooie stek kunnen vinden en al het prachtigs nog eens in het echt kunnen bekijken. Gelukkig maken jullie best veel filmpjes. Hulde!

    1. Dankjewel voor je compliment Loes. Wij vinden het ook jammer, maar je bent vanaf maandag weer welkom om even door t Bos te dwalen en te genieten van al het moois. Als het bordje Veldkapel aan de straat staat zijn we open!

  2. Dank je wel voor het leuke filmpje. Hebben we toch nog even kunnen genieten van jullie unieke locatie.
    Vinden het altijd een feestje om naar te kijken.

    1. Dat was precies de bedoeling Henk en Tonny, blij dat dat gelukt is! Vanaf morgen zijn we weer open (als t bordje Veldkapel aan de weg staat) en kun je ons in het echt bezoeken. We ontvangen dan weer mensen in kleine aantallen, dus bijvoorbeeld samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *